top of page

DigiFed: 1η Ανοιχτή Πρόσκληση: Μέχρι 55.000 € για την ψηφιοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών


Νέα ανοιχτή πρόσκληση για εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη να ψηφιοποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους: Η DigiFed προσφέρει επιχορηγήσεις έως και 55.000 ευρώ, καθώς και τεχνική και επιχειρηματική υποστήριξη σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, ΜΜΕ για την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών στην Ευρώπη.


Το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο «Ψηφιακή καινοτομία κόμβων Ομοσπονδία για την υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών μεγάλης κλίμακας από ευρωπαϊκές ΜΜΕ» άνοιξε την πρώτη πρόσκλησή του για υποβολή αιτήσεων. Αυτό το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της υιοθέτησης προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών ή συστημάτων κυβερνο - φυσικής (CPS), από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, ΜΜΕ με έμφαση σε μη ψηφιακές επιχειρήσεις.


Θα βοηθήσει τους αιτούντες να εφαρμόσουν επιχειρηματικά σχέδια για τη βιωσιμότητα μιας ομοσπονδίας Ψηφιακών Καινοτομικών Κέντρων που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, παρέχοντας παράλληλα βασικούς μηχανισμούς υποστήριξης τόσο για μεμονωμένες εταιρείες όσο και για ομάδες ΜΜΕ για την προώθηση της εισαγωγής ψηφιακών τεχνολογιών στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προσφορές.


Για την πρόσκληση:


Η πρώτη πρόσκληση απευθύνεται συγκεκριμένα στα "Πειράματα Εφαρμογών", που σημαίνει ότι η εταιρεία που υποβάλλει αίτηση έχει μια καλή ιδέα για μια καινοτομία, ένα σαφές όραμα της αγοράς και χρειάζεται τεχνική ή / και επιχειρηματική καινοτομία για να επικυρώσει την ιδέα. Οι αιτούντες καλούνται να υποβάλουν αίτηση εάν είναι: Διαθέσιμοι να προβούν σε ανάπτυξη καινοτόμων και καινοτόμων έξυπνων λύσεων που αξίζουν ηγέτες της αγοράς. Γεφυρώνοντας τον φυσικό και εικονικό κόσμο με προηγμένες τεχνολογίες και βιομηχανικές λύσεις Ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν πόρους και ικανότητες υψηλής ποιότητας για να επιταχύνουν την ανάπτυξη. Επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μοναδικό ευρωπαϊκό οικοσύστημα που αποτελείται από: κορυφαίες βιομηχανικές εταιρείες, ερευνητικούς οργανισμούς παγκόσμιας κλάσης, επιταχυντές καινοτομίας και ιδιώτες επενδυτές.

Η DigiFed προσφέρει:


Πρόσβαση σε βιομηχανικές πλατφόρμες στον τομέα των κυβερνο-φυσικών και ενσωματωμένων συστημάτων (CPS). 2. Υποστήριξη προϊόντων που στοχεύουν να φέρουν καινοτομίες έργων σε αγορές στόχου 3. Χρηματοδότηση έως και 55.000 ευρώ - αντιπροσωπεύοντας το 70% του δηλωθέντος προϋπολογισμού του έργου. 4. Προστιθέμενη αξία στο προϊόν των αιτούντων μέσω της χρήσης τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης υψηλού επιπέδου που συγκεντρώνεται από ερευνητικά κέντρα σε όλη την Ευρώπη. Υποστήριξη διαχείρισης καινοτομίας που εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων - για να βοηθήσει την καινοτομία του έργου να φτάσει στην αγορά μέσω του DigiFed και του οικοσυστήματος Smart Anything Everywhere. Υπηρεσίες Digital Innovation Hub (DIH) για τον εντοπισμό τεχνικών συνεργατών, εμπορικών ευκαιριών στην Ευρώπη και τη λήψη εξατομικευμένης βοήθειας, διαδικτυακών σεμιναρίων και κατασκηνώσεων εκκίνησης μέσω του προγράμματος DigiFed.


Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στις 09/06/2020


6 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ: 2112155988
email: info@ependysis.eu 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter

© 2020 - Ependysis Business Consultants

Επισκεφθείτε μας

Φιλαδελφείας 13, Νέα Σμύρνη

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 21:00

Σάββατο: 10:00 - 18:00

Λόγω των έκτακτων συνθηκών του COVID-19 συναντήσεις γίνονται μόνο μέσω διαδικτύου, κατόπιν ραντεβού. 

Πείτε μας

bottom of page